Liverpool kohtasi lauantai-iltana International Champions Cupin ottelussa Barcelonan. Wembleyllä pelatussa ottelussa Liverpool oli tehokkaalla pelipäällä hoitaen ottelun nimiinsä numeroin 4-0. Ottelua seurasi paikan päältä mahtavat 89 845 katsojaa.

Liverpool ja Barcelona lähtivät otteluun kelvollisilla kokoonpanoilla, ja odotettavissa oli tiukka kamppailu – toisin kuitenkin kävi. Pirteällä pelipäällä ollut Liverpool ja kesän hankinta Sadio Mané aiheuttivat ongelmia Barcan puolustukselle ja vartin pelin jälkeen Mané veikin Poolin 1-0-johtoon. Maalin jälkeen molemmissa päissä nähtiin huippupaikkoja, mutta kumpikaan seura ei onnistunut maalinteossa.

Tauolla molemmat seurat tekivät muutama vaihtoa, ja Liverpool tuli jälleen tehokkaasti päälle. Ensin 47. minuutilla Javier Mascherano liukui pallon omaan maaliin, ja vain hetkeä myöhemmin Divock Origi vei Liverpoolin jo 3-0-johtoon. Maalien jälkeen Barca otti täydellisesti pallonhallinnan itselleen, kun punapaidat keskittyivät koko joukkueena tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Lisäajalla Liverpoolin Marko Grujic kuitenkin kaunisteli upealla puskumaalillaan seuralleen upean 4-0-voiton.