West Ham vahvistaan hyökkäyskalustoaan argentiinalaisvoimin. Seura on päässyt sopimukseen vuoden mittaisesta lainasta koskien uruguaylaisen Deportivo Maldonadon hyökkääjää Jonathan Calleria. 22-vuotias pelaaja on hankkinut kannuksensa Boca Juniorsissa, ja pelannut viimeiset kuusi kuukautta lainalla brasilialaisessa São Paulossa. Hän oli mukana maansa olympiajoukkueessa, joka putosi turnauksesta keskiviikkona pelattuaan 1-1 -tasapelin Hondurasia vastaan.

Deportivo Maldonado on toisen sarjatason joukkue, jonka otteluissa käy keskimäärin 200 katsojaa. Seura osti Callerin kaupalliset oikeudet tämän vuoden alussa. Maldonadolla on yhteyksiä Stellar Groupiin, joka hoitaa muun muassa Gareth Balen asioita. Kesän aikana kiinnostusta hyökkääjään osoittivat myös Barcelona ja Sevilla. The Guardianin tietojen mukaan siirto Hammersiin syntyi lopulta kahden liikemiehen, Stellar Groupin Jonathan Barnettin ja West Hamin osaomistaja David Sullivanin yhteyksien ansiosta.

Pelaajan työlupa Englannissa on vielä avoimena.

-Argentiinan pudottua olympiaturnauksesta hänen pitäisi olla täällä pian. Ei tänään eikä huomenna, mutta pian. Asia riippuu työluvista tai mistä lie, kertoi manageri Slaven Bilic perinteiseen tyyliinsä.

Calleri teki Boca Juniorsille 41 ottelussa 16 maalia. Hänen kerrotaan ennen siirtoa keskustelleen tulevaisuuden näkymistään maanmiehensä, nimenomaan West Hamissa Valioliiga-uransa aloittaneen Carlos Tevezin kanssa.