Arsenal etsii tiettävästi kuumeisesti topparia. Haasteita on sillä, kokeneet Per Mertesacker ja Gabriel Paulista ovat vielä pitkään sivussa.

Kauden avausottelussa Liverpoolia vastaan Arsenal joutui tulemaan toimeen toppariparilla Rob Holding-Callum Chambers. Tähän haetaan muutosta. Sky Sportsin mukaan Arsenalin ykkösvaihtoehto on edelleen Shkodran Mustafi. Sky on siinä käsityksessä, että Mustafi on jo näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Seurojen pitäisi vielä päästä sopuun korvauksesta.

Jos Mustafi osoittautuu liian kalliiksi, Arsenalilla on paperilla pari varavaihtoehtoa: Ömer Toprak ja Simon Kjaer. Molemmat ovat 27-vuotiaita. Toprak on Turkin ja Kjaer Tanskan maajoukkuepelaaja.

Toprak on pelannut viimeiset viisi vuotta Bundesligan Bayer Leverkusenissa. Viime kaudella loukkaantumiset häiritsivät, ja hän sai lopulta vyölleen 25 ottelua. Kjaer taas pelaa Turkin Fenerbahcessa, jonne hän siirtyi vuosi sitten. Otteluita kertyi viime kaudella 45.