Manchester Cityssä 130 ottelua vuosien 2002 ja 2007 välillä pelannut Joey Barton on avannut sanaista arkkuaan seuran nykyisestä linjasta, ja erityisesti maalivahti Joe Hartin kohtelusta. Nykyisin Rangersia edustava keskikenttämies on tuohtunut seuraikonin tilanteesta.

-Se seura, josta minä aikanani lähdin ja se, jota nyt katson, ovat kaksi täysin eri organisaatiota. Seura jolle minä pelasin, ei olisi ikinä kohdellut pitkäaikaista ja luotettavaa palvelijaansa niin kuin Hartia nyt. Tämä on vastenmielistä.

-Hän on kovan luokan maajoukkuepelaaja, ja ennen kuin City otti nykyiset rahansa vastaan, hän olisi voinut lähteä suurempiin kuvioihin. Hän kuitenkin valitsi pysymisen seurassa.

Penkitetyksi joutuneen maalivahdin kohdalla ei Bartonin mukaan voi olla kyse huonosta asenteesta, vaan nimenomaan kunnioituksen puutteesta seuran taholta.

-Kyse on puhtaasta inhimillisyydestä, siitä miten ihmisiä kohdellaan. Aivan sama kuka on valmentajana.

Tämän kaltaisia puheenvuoroja voitaneen odottaa myös jatkossa, sillä ajat todella ovat muuttuneet, eivätkä suinkaan vain Cityssä. Viikko sitten uutisoimme kaupungin toisen Valioliiga-joukkueen entisen maalivahdin saman suuntaisista kommenteista ex-seurastaan.

Lähde: Talksport