Arsenalin costaricalaislaituri Joel Campbell on portugalilaislähteiden mukaan matkalla Sporting Lissaboniin ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Tehtyään sopimuksen Gunnersin kanssa vuonna 2011, on maajoukkueensa luottomies pelannut lainalla Lorientissa, Real Betisissa, Olympiakosissa ja Villarrealissa. Vuosi sitten hän palasi Pohjois-Lontooseen, muttei ajoittaisista hyvistä otteistaan ja kovasta voitontahdostaan huolimatta edelleenkään ole vakiinnuttanut paikkaansa Arsène Wengerin miehistössä.

Portugalilaisen O Jogo -sanomalehden mukaan Sporting on lähestynyt Arsenalia lähinnä lainasopimus mielessään, mutta tieto kertoo seuran olevan kiinnostunut myös pysyvämmästä siirrosta. Seuran manageri Jorge Jesus halusi Campbellin joukkoihinsa jo toimiessaan Benfican vetäjänä.

Hektisimmät Arsenal-kannattajat ovat saaneet tiedoista vettä myllyyn, joka pyörittää puheita saksalaisen Julian Draxlerin hankkimisesta joukkueeseen. Realistisempi näkökanta on, että Campbellin mahdollinen siirto antaisi peliaikaa olympiakisoissa loistavasti onnistuneelle Serge Gnabrylle. Wenger on puhunut viikolla vahvasti tämän Arsenal-tulevaisuuden puolesta.