Kesän Euroopan mestaruuskisoihin maajoukkueuransa päättänyt keskikenttämies Bastian Schweinsteiger on jäämässä täysin ilman peliaikaa Manchester Unitedissa. Manageri Jose Mourinho ei ole valinnut veteraania kokoonpanoonsa yhdessäkään ottelussa tultuaan seuran valmennusvastuuseen, ja on lähettänyt tämän harjoittelemaan alle 23-vuotiaiden joukkueen kanssa.

Maanantaina saksalainen Sport1 raportoi, ettei 32-vuotias kuitenkaan ole lähdössä Unitedista. Hänen sopimuksensa seuran kanssa on voimassa vielä kaksi vuotta. Mikäli Schweinsteiger ei siirry muualle, on Unitedilla todennäköisesti edessä neuvottelut tämän sopimuksen päättämisestä.

Suomea vastaan pitkän maajoukkueuransa jäähyväisottelun pelaava maailmanmestari ei ole antanut mitään merkkejä epäsovusta Unitedin kanssa, vaan päinvastoin osoitti tukeaan joukkueelle katsomon puolella sen kotiavauksessa.

Bastian Schweinsteiger

@BSchweinsteiger
First @premierleague game of the season at Old Trafford! Good luck, guys! @ManUtd

Loukkaantumisten kanssa viime kaudella kamppaillut saksalainen putosi kesän siirtoikkunan aikana nokkimisjärjestyksessä edelleen alaspäin, kun United kiinnitti sekä Paul Pogban että Henrikh Mkhitaryanin riveihinsä.