Chelsea aikoo tehdä 35 miljoonan euron tarjouksen AC Milanin puolustajasta Alessio Romagnolista, kertoo The Guardian -lehti.

Chelsea-luotsi Antonio Conte haluaa joukkueeseensa leveyttä vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Romagnolia kaavaillaan pidemmällä aikavälillä John Terryn korvaajaksi. Englantilainen on ollut aloituskokoonpanossa kauden ensimmäisissä otteluissa Gary Cahillin rinnalla. Chelsean puolustajista Kurt Zouma on loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Romagnoli siirtyi Milaniin viime kaudeksi Sampdoriasta, jossa hän pelasi kauden 2014-2015 lainasopimuksella. Vasenjalkaisen nuorukaisen kasvattajaseura on AS Roma, jonka paidassa hän debytoi Serie A:ssa maaliskuussa 2013. Vuonna 1995 syntynyt Romagnoli onnistui maalinteossa heti Genoaa vastaan.

Romagnoli on edustanut useita Italian nuorten maajoukkueita. Vuodesta 2014 lähtien hän on esiintynyt alle 21-vuotiaiden maajoukkuessa. Kypsän pelaamisensa, hyvän tekniikkansa ja monipuolisuutensa ansiosta Romagnolia on verrattu italialaispuolustaja Alessandro Nestaan.

Puolustajan lisäksi Conte havittelee riveihinsä vielä yhtä kärkimiestä sekä maalivahtia.

Milan voisi hyvinkin luopua Romagnolista, jos sekä seuran nykyinen omistaja Silvio Berlusconi että marraskuussa seuran haltuunsa ottava Haixa Capital uskovat löytävänsä 21-vuotiaalle italialaiselle korvaajan ajoissa. Milan on tiettävästi kiinnostunut São Paulon Rodrigo Caiosta.