Burnley on vahvistanut rivejään Irlannin maajoukkuemies Jeff Hendrickillä. 24-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyy nousijaseuraan kolmen vuoden sopimuksella. Burnleyn vahvistaa tiedotteessaan Hendrickin siirtosumman rikkoneen seuran ennätyksen.

– Burnley pelasi viime kaudella todella hyvin oltuaan viisi kuukautta ilman tappioita. Se miten paljon he halusivat minut tänä kesänä, on positiivista.

– Tiedän, että tarjouksia oli lukuisia. Minä vain odotin yhden hyväksymistä. Olisin toivonut sen tapahtuvan aiemmin oppiakseni tuntemaan valmentajan ja pelaajat paremmin. Olen kuitenkin kiitollinen sen tapahtumisesta, Hendrick kommentoi Burnleyn verkkosivuilla.

Hendrick pelasi kuuden Derbyssä vietetyn vuoden aikana yli 200 ottelua Mestaruussarjaa. Keskikenttäpelaaja oli myös kesällä mukana Irlannin EM-joukkueessa. Hendrick pelasi jokaisen kisapelin avauksessa.


Valioliiga.com seuraa tarkasti Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista – jokaisen siirron ja jokaisen käänteen ennen siirtoa. Seuraa tapahtumia TÄÄLTÄ.