Hull on hankkinut hyökkääjä Will Keanen Manchester Unitedista. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Tigersiin kolmen vuoden sopimuksella.

– Olen nyt siinä iässä, että haluan pelata mahdollisimman paljon otteluita. Olen ollut Manchester Unitedissa jo pitkään, joten tämä on yhden aikakauden loppu. En vain tuntenut, että voisin murtautua edustukseen, Keane kommentoi Hullin verkkosivuilla.

Keane on Unitedin oma kasvatti. Hyökkääjä kuitenkin pelasi vain kaksi ottelua edustusmiehistössä. Lainalla aikaa kuului Wiganissa, Queens Park Rangersissa, Sheffield Wednesdayssa ja Preston North Endissä.

Keane työskenteli Unitedissa yhdessä Hullin nykyisen managerin Mike Phelanin kanssa. Red Devilsin entisellä apuvalmentajalla olikin vaikutus hyökkääjän valintaan.

– Phelan oli iso tekijä. Juttelin hänen kanssaan muutaman kerran ennen päätöstäni. Hän oli myös Unitedin apuvalmentaja kun debytoin edustuksessa. Odotan innolla työskentelyä uudelleen hänen kanssaan.

Keane saatetaan nähdä ensimmäisen kerran Hullin paidassa jo maajoukkuetauon jälkeen. Hull kohtaa tuolloin Burnleyn. Claretsia edustaa Keanen kaksoisveli Michael.