Sunderland on juuri sivunnut siirtoennätystään. Black Catsin uusi vahvistus on Lorientin keskikenttäpelaaja Didier Ndong, josta seura pulittaa 16 miljoonaa euroa. 22-vuotiaan Gabonin maajoukkuemiehen sopimus on viisivuotinen.

– Tämä on uusi seikkailu itselleni ja Valioliigassa pelaaminen on ollut aina unelmani. Sunderlandin kannattajat eivät ehkä vielä tunne minua, mutta he tulevat pian huomaamaan, että annan seuralle kaikkeni. Aion kantaa Sunderlandin paitaa ymmärtäen mitä se todella merkitsee, Ndong kommentoi Sunderlandin verkkosivuilla.

Puolustava keskikenttäpelaaja Ndong pelasi viime kaudella 34 ottelua Lorientin riveissä. Gabonilainen on myös edustanut maajoukkuettaan vuoden 2012 debyyttinsä jälkeen 18 ottelussa.


Valioliiga.com seuraa tarkasti Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista – jokaisen siirron ja jokaisen käänteen ennen siirtoa. Seuraa tapahtumia TÄÄLTÄ.