Leicesterin leiristä tippuu jatkosopimusuutisia tasaiseen tahtiin. Nyt hallitsevan mestarin kanssa jatkostaan on sopinut puolustaja Danny Simpson. 31 ottelussa viime kaudella pelanneen pakin kontrahti on pituudeltaan kolmivuotinen.

29-vuotias Simpson siirtyi Kettuihin Queen’s Park Rangersista elokuussa 2014, ja pakki on ollut iso osa seuran nousua Englannin eliittiin saakka. Viime sunnuntaina pelattu ottelu Swanseaa vastaan oli puolustajan viideskymmenes seuran paidassa.

– Olen seitsemännessä taivaassa. Olen ollut täällä nyt kaksi vuotta, ja seura on todella edennyt sen aikana. Joukkue on erittäin yhtenäinen, ja se on erityistä. Olen onnellinen saadessani jatkaa täällä.

Simpson aloitti uransa Manchester Unitedissa, jossa pääsi kentälle aikuisten tasolla kahdeksaan otteeseen. Kokemusta nykyisistä korkeampien tasojen joukkueista hänellä on maninittujen lisäksi myös Newcastlesta, Blackburnista, Sunderlandista ja Ipswichistä.

Pelaaja nousi myös vähemmän mairitteleviin otsikoihin viime keväänä. Puolustaja ei nimittäin päässyt osallistumaan joukkueensa mestaruusjuhliin oltuaan kotiarestissa jätettyään kesken yhdyskuntapalvelun, jonka oikeus määräsi hänelle entisen tyttöystävänsä ja lapsensa äidin pahoinpitelystä. Rikos tapahtui vuonna 2014.