West Bromwich Albion on aikeissa vahvistaa keskikenttäänsä kokeneella malilaisella keskikenttäpelaajalla Mohamed ”Momo” Sissokolla. 31-vuotias Sissoko esiintyi edukseen West Bromwichin harjoitusottelussa Delhi Dynamosia vastaan ja jäisi mielellään seuran vahvuuteen.

-Se tuntui hyvältä. Olin iloinen saadessani pelata 60 minuuttia ja luotan siihen, että pärjään täällä hyvin, Sissoko kommentoi peliään Birmingham Mailissa.

Sissokolla on kolmen kauden verran kokemusta Valioliigasta, Liverpoolista vuosilta 2005-2008, ja CV on muutenkin komea: Valencia, Juventus, PSG, Fiorentina, Levante. Viimeksi isokokoinen pelimies pelasi Kiinassa Shanghai Shenhuan joukkueessa, mutta sopimus purettiin helmikuussa. Nyt pitkään pelaamatta ollut Sissoko janoaa peliaikaa.

-Siitä on kauan, kun lähdin Englannista. Olen West Bromissa tämän viikon ja katsotaan, mitä sitten tapahtuu. Manageri pyysi minua nauttimaan tilanteesta ja sitten istumme puhumaan tulevaisuudestani. Olen kuitenkin iloinen ollessani yhdessä maailman parhaista liigoista ja toivon, että saan jäädä tänne, Sissoko kertoo.