Crystal Palacen manageri Alan Pardew etsii vahvistusta joukkueen keskikentälle. Kuten aiemmin uutisoimme, on yhtenä vaihtoehtona Mathieu Flaminin siirto seuraan. Viimeisten tietojen mukaan tämä on jo seuran lääkärintarkastuksessa.

Sky Sports News

@SkySportsNews
BREAKING: Former @Arsenal midfielder Mathieu Flamini having medical at @CPFC. #SSNHQ

– Olemme tavanneet muutamaan otteseen ja keskustelleet siitä, mitä han voisi täällä tehdä sekä siitä, miten hän suhtautuu kilpailuun peliajasta muun muassa Yohan Cabayen, Jason Puncheonin, James McArthurin ja Joe Ledleyn kanssa.

Arsenal-konkarin ikä ei ole Pardewn mielessä minkään asteinen ongelma.

– Mathieun nimi on koko ajan ollut toivelistallani keskikentälle. Olen aina ihaillut hänen tekemäänsä työtä. Aina kun hän pelasi Arsenalissa, kyseessä olivat isot ottelut. Sellaiset pelit, joissa he tarvitsivat kentälle johtajuutta saavuttaakseen isoja tavoitteita. Hänen ikänsä, 32 vuotta, ei ole mikään ongelma. Kiinnitin aikanani Teddy Sheringhamin tämän ollessa 38-vuotias. Hänen kokemuksensa on se, mikä merkitsee.

Palace ei ole ainoa seura ranskalaisen kintereillä, ja Pardew tiedostaa tilanteen varsin hyvin.

– Kilpailu hänestä on kovaa, ja siihen osallistuu monia meitä korkeammalla profiililla liikkuvia joukkueita. Saattaa hyvin olla, että tilanne on sama kuin Jack Wilsheren kohdalla – olimme mukana kilpailussa, muttemme lopulta saaneet sopimusta aikaan.

Lähde: Croydon Advertiser