Sunderland kiinnitti siirtoikkunan viime hetkillä espanjalaispuolustaja Javier Manquillon vuoden mittaisella lainasopimuksella Atlético Madridista. 22-vuotias oikea pakki ei ole ensi kertaa Englannissa, sillä hän oli lainalla myös Liverpoolissa kaudella 2014-2015.

Tuo visiitti ei ollut kovin onnistunut, mutta pelaaja itse suhtautuu Valioliigaan palaamiseen suurella innolla. Siirron takana oli suurimmalta osin manageri David Moyesin sinnikkyys.

– Hän ei antanut periksi vaan halusi sitkeästi siirron tapahtuvan. Seura, johon siirryin, on myös perinteikäs ja historialtaan rikas. Se projekti, joka täällä on käynnissä, on mielestäni hyvin mielenkiintoinen ja sellainen, johon halusin mukaan.

Vaikka Manquillo ylistää Moyesia, on silti kaksikolla myös omat ongelmansa. Espanjalainen ei nimittäin vielä kaikkea voi projektista tietää:

– David Moyes on paras puhumaan tämän kauden tavoitteista. Kielen takia, hänen aksenttinsa vuoksi, en oikein ymmärrä häntä kovin hyvin, puolustaja lisäsi.

Näyttöhaluja piisaa

Puolustaja sai peliaikaa Liverpoolissa Brendan Rodgersin alaisuudessa vain kymmenessä ottelussa, eikä onnistunut vakuuttamaan seuraa pysyvämmän sopimuksen syntymiseksi.

– Minua ei huolestuttanut lainkaan palata Englantiin Liverpool-kokemusten jälkeen. Moyes sai minut tuntemaan itseni halutuksi.

– Minulla ei ole mitään todisteltavaa Liverpoolille, vain Sunderlandille, Manquillo ynnäsi.

Lähde: The Telegraph