Claudio Ranieri epäilee, että Mestarien liigan voittaminen on Leicesterille vielä mahdotonta. Samaan hengenvetoon mies kuitenkin myöntää, että hänen joukkueensa on osoitus siitä, että mitä tahansa voi jalkapalloviheriöllä tapahtua.

Leicester tekee Mestarien liiga -debyyttinsä tänään keskiviikkona Club Bruggea vastaan. Ranierin mukaan viime kaudella nähty yllättävä menestys on epätodennäköistä.

– Mutta hyviä asioita voi tapahtua, jos niin uskoo käyvän. Jos ei, menestyminen on vaikeaa. Mestarien liigan voittaminen on mahdotonta, mutta me olemme näyttäneet, että mahdoton voi muuttua mahdolliseksi. Voisimme kirjoittaa toisen suuren sadun, Ranieri kertoi lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Italialaisluotsi vakuutti realistisista ajatuksistaan huolimatta, että hänen joukkueensa tekee kentällä parhaansa ja tavoittelee voittoa.

– Meidän pitää taistella, mutta myös kunnioittaa vastustajia. Meille on tärkeää pelata Euroopassa myös joulukuussa, se on meidän tavoitteemme. Totta kai haluamme pelata pudotuspeleissä.

Kentän lauantaina ontuen jättänyt Danny Simpson ei pelaa keskiviikkona välttyäkseen pidemmältä poissaololta. Sen sijaan Islam Slimani on valmis avauskokokoonpanoon.