FA ei todennäköisesti rankaise Gary Cahillia hänen voimakkaasta kritiikistään tuomari Andre Marrineria kohtaan viikonlopun Chelsea-Swansea -ottelussa, kirjoittaa Sky Sports.

Cahillin mielestä Marriner teki virheen jättäessään Swansean Leroy Ferin ilman rangaistusta tämän kopatessa Cahillia kintuille palloa tavoitellessaan. Swansea johti ottelua tuolla hetkellä 2-1.

Ottelun jälkeen Cahill otti Twitter-tilillään kantaa Marrinerin toimintaan. Twiittauksessaan Cahill kuvaili tilanteesta otettua videota uskomattomaksi ja tehosti mielipidettään vihaisilla emojilla.

Englantilaispuolustaja poisti twiittinsä, mutta ottelun jälkeen BBC:lle antamassaan haastattelussa hän huomautti, että tuomarit eivät voineet olla näkemättä virhettä.

– Tuomareista kolmen olisi pitänyt nähdä tilanne. Minua kohtaan tehtiin kaksi virhettä heidän silmiensä edessä, ja he eivät nähneet sitä. Minusta se on uskomatonta, Cahill jupisi.

FA on kuitenkin todennut, että sekä pelaajat että managerit voivat kritisoida tuomarien esitystä, kunhan kritiikki ei kyseenalaista tuomarien puolueellisuutta tai loukkaa heitä henkilökohtaisesti.