Leicester Cityn englantilaispuolustaja Danny Simpson joutuu heittämään tunteet nurkkaan seuran kohdatessa lauantain Valioliiga-kamppailussa Manchester Unitedin.

– Olen kannattanut Unitedia niin kauan kuin muistan, Simpson myöntää Marcan sivuilla.

– Setäni ja ystäväni ovat olleet ”Redsejä” ja olen seurannut heidän jalanjäljissään.

Simpson on aloittanut uransa kannattamansa seuran paidassa. Unitedin nuorisoscoutit löysivät miehen paikallisen Deans FC:n riveistä – samassa joukkueessa pelasi myös Ryan Giggs. Simpson ehti pelata neljä vuotta ammattilaisena Old Traffordilla ennen siirtymistään Newcastleen 2010.

– Olin onnekas saadessani pelata Unitedissa lapsena ja saadessani ensimmäisen ammattilaissopimuksen juuri heidän kanssaan. Olin onnekas, kun sain pelata omien esikuvieni ja sankareideni kanssa. Tulen aina sisimmissäni olemaan punainen, Simpson sanoi.

Niin punainen Simpson ei kuitenkaan ole, että uskoisi Unitedin pystyvän laittaman Leicesterille kampoihin lauantain ottelussa.

Claudio Ranieri on ohjeistanut meitä jahtaamaan voittoa jokaisessa ottelussa, kotona ja vieraissa. Olen varma, että hän on löytänyt meille juuri oikean pelitavan voidaksemme tehdä niin jälleen, Simpson sanoo.

Manchester Unitedilla on takanaan kolmen ottelun tappioputki ja niskassaan kovat paineet voittaa.

– He eivät todellakaan halua jälleen hävitä, joten he ovat nälkäisiä määrätietoisia. Jos me aloitamme hyvin, fanit saattavat antaa heille lisää painetta, tai heidän pelaajiensa itseluottamus voi murentua.