Manchester United rökitti lauantaina puolustavaa mestaria Leicesteriä 4-1 -lukemin ja teki peräti kolme maalia kulmapotkuista. Leicesterin Danny Simpson myöntääkin, että tälle kaudella kiristetyt sääntölinjaukset ovat vaikeuttaneet ”Kettujen” erikoistilannepuolustamista. Tuomareita on kehotettu kitkemään rangaistusalueella tapahtuvaa paidasta nykimistä ja blokkaamista aiempia vuosia tehokkaammin.

– Minun pitää valita sanani tarkasti. Mutta joo, kyllä asia on mielissämme, sillä olemme nähneet jo joitain uuden säännön mukaisia ratkaisuja tällä kaudella. Pyörii se mielessä, laitapuolustaja myöntää Sky Sportsin sivuilla.

– Sääntöjä on muutettu, ja meidän pelaajien on vain sopeuduttava siihen. Viime kaudella puolustimme erikoistilanteissa erittäin hyvin. Olen pelannut siten koko urani ajan, ja sitten yhtäkkiä pelaamista pitää muuttaa. Mutta sääntö on sama kaikille.

Leicesterin verkkoon on tehty neljä maalia jo kolmessa ottelussa tällä kaudella. Kuitenkin aiemmin, kun joukkue hävisi Liverpoolille 1-4, se teki välittömän ryhtiliikkeen ja kukisti Club Bruggen 3-0 Mestarien liigan debyytissään. Tiistaina edessä on ensimmäinen kotiottelu kuninkuuskilpailussa, kun Leicester saa vieraakseen Portugalin suurseuran Porton.

– Joukkueemme henki on sellainen, että toivumme nopeasti tappioista. Tiistaina on edessä valtavan tärkeä ottelu, ja aiomme kääntää kurssimme nytkin, 29-vuotias Simpson lupaa.