Manchester United on yksinkertaisesti pakkovoiton edessä Eurooppa-liigassa.

Matemaattisesti kyseessä ei suinkaan ole pakkovoittotilanne. Imagon kannalta on. Unitedin miljoonamiehet hävisivät nolosti lohkovaiheen ensimmäisen kierroksen ottelun Feyenoordille (lue lisää). Nyt vastassa on vielä astetta heikompi ryhmä, ukrainalainen Zorya. Manageri José Mourinhokin ehätti jo sanomaan, että nyt olisi parempi voittaa.

On mielenkiintoista seurata, millaisen avauskokoonpanon Mourinho kentälle juoksuttaa. Samalla saadaan viitteitä siitä, kuinka suuren arvon Mourinho Eurooppa-liigalle antaa. United on ennakkoon ajateltuna täysin ylivoimainen voittajasuosikki, vaikka Zorya venyi avauskierroksella 1-1-tasapeliin Fenerbahcea vastaan.

Kertoimet (Mr Green): 1.16-7.50-18.00

Pari tuntia ennen Unitedin ja Zoryan kohtaamista nähdään Southamptonin peli. Saints on tavallista eksoottisemmassa paikassa vieraspelireissulla, sillä joukkue kohtaa illalla israelilaisen Hapoel Be’er Shevan. Harva tietää Be’er Shevan pelaajista ketään nimeltä, mutta yllätystä ei kannata jättää kokonaan laskuista pois. Joukkue nimittäin kaatoi Eurooppa-liigan ensimmäisellä kierroksella Interin maalein 2-0 – vieläpä vieraissa.

Kertoimet (Mr Green): 3.40-3.20-2.25

Eurooppa-liigaa torstaina

Hapoel Be’er Sheva-Southampton klo 20 (Nelonen Pro 1, Ruutu+)
Manchester United-Zorya klo 22.05 (Nelonen Pro 2, Ruutu+)