West Hamin kone yksii pahasti paitsi kentän puolella, myös ottelujärjestelyjen suhteen. Hammersin uudella stadionilla on koettu järjestyshäiriöitä yhtenään. Eilinen Middlesbrough-ottelu oli jo kolmas tällä kaudella, jonka yhteydessä poliisi joutui suorittamaan useita pidätyksiä.

Seura aloittaa tutkinnat tuoreimpia London Stadiumin järjestyshäiriöitä kohtaan ja vakuuttaa ottavansa ”nollatoleranssin kaikkia järjettömiä yksilöitä” kohtaan.

Jo aiemmin kauden aikana West Hamin kannattajat ottivat yhteen Bournemouthin fanien kanssa sekä stadionilla että stadionin ulkopuolella. Ottelussa Watfordia vastaan puolestaan kymmenen henkilöä jouduttiin poistamaan stadionilta.

– Tällaisella käytöksellä ei ole sijaa jalkapallon eikä West Ham Unitedin parissa. Aiomme toteuttaa nollatoleranssia tällaisia tapauksia kohtaan yhdessä poliisin ja stadionhenkilökunnan kanssa, West Hamin tiedotteessa todetaan.

– Korostamme, että valtaosa 400 000 kannattajasta, jotka ovat käyneet otteluissa elokuusta lähtien, on käyttäytynyt moitteettomasti. Emme anna järjettömien yksilöiden toiminnan tahria heidän mainettaan.

Lähde: Goal.com