Armenian jalkapalloliitto on antanut lisäselvitystä Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Henrikh Mkhitaryanin pitkittyneestä poissaolosta. Unitedin kesällä Borussia Dortmundista hankkima armenialaistaituri on pelannut kauden aikana vain viidessä ottelussa, eikä yhdessäkään täysiä peliminuutteja.

Reisivammasta kärsivän 27-vuotiaan Mkhitaryanin odotettiin palaavan Unitedin kokoonpanoon eilisessä Stoke-ottelussa, sillä mies itse twiittasi viikolla palanneensa harjoituksiin ja ”olevansa lähellä täyttä kuntoa”. Seuran lääkärin Steve McNallyn Armenian futisliitolle lähettämä kirje antaa kuitenkin ymmärtää, että toipuminen on yhä kesken.

– Henrikhin kuntoutuminen Manchester Unitedin ottelussa saamastaan vasemman reiden lihasvammasta on yhä kesken, mutta loppusuoralla. Hän on edistynyt viimeisen viikon aikana hyvin, mutta voi osallistua joukkueharjoituksiin vain rajoitetusti, McNally kirjoitti.

Kirje päättyy Unitedin pyyntöön, että Mkhitaryan voisi vetäytyä maajoukkueesta ja sen sijaan jatkaa kuntoutustaan Manchesterissa. Armenian jalkapalloliitto vahvistikin tiedotteessaan, että joukkue joutunee selviytymään otteluistaan Romaniaa ja Puolaa vastaan ilman itseoikeutettua kapteeniaan.

Lähde: Squawka