Valioliigan siirryttyä maaottelutauolle Swanseasta tuli ensimmäinen kauden aikana manageria vaihtanut joukkue. Swansea antoi kenkää Francesco Guidolinille tämän 61-vuotispäivänä ja korvasi italialaisen yhdysvaltalaisella Bob Bradleylla.

Kannattajien tuomio walesilaisseuran ratkaisuun oli tyrmäävä. Guidolinin aikakauden voittoprosentti 34 oli pikkuseuralle hyvä, ”Joutsenten” alkukauden ohjelmalla pistetilin kartuttaminen oli ollut vaikeaa ja valmentaja olisi ansainnut enemmän aikaa. Twitterissä kommentit olivat enimmäkseen pettyneitä.

– Ällöttävää, todella ällöttävää. Tämä ei ole enää minun seurani!, yhdessä twiitissä todettiin.

– Swansea City ei ole enää se seura, jonka tunsimme ja jota rakastimme. Vaikken ollutkaan hänen suurin faninsa, FG (Francesco Guidolin) olisi ansainnut enemmän aikaa, toinen twiittaaja jatkoi.

Crocusville

@Crocusville

Swansea City AFC

@SwansOfficial
We can confirm the club has parted company with Francesco Guidolin, who will be replaced by Bob Bradley.
Disgusted, absolutely disgusted. Not my club any more!

sianyswan

@sianyswan
Swansea City isn't the club we all know & love anymore. Even though I wasn't his biggest fan, FG should have been given more time

Darren Plant

@Dazman5
Based on their fixture list, Swansea City are where they should be at this stage. Lost to Hull but drew with Chelsea. Harsh on Guidolin.

Yhdysvaltalaisista liikemiehistä Jason Levienistä ja Steve Kaplanista tuli kesällä Swansean pääomistajia. Nyt seurasta tuli vielä hieman amerikkalaisempi, kun valmentajaksi nimitettiin Bradley, ensimmäisenä Valioliigan yhdysvaltalaismanagerina ikinä.