Italialaishyökkääjä Mario Balotelli on saanut viettää koko uransa otsikoissa, halusipa sitä tai ei. Viimeiset kaksi kautta ovat kuitenkin olleet hiljaiseloa, sillä Balotelli epäonnistui pahasti niin Liverpoolissa kuin AC Milanissakin. Ranskan liigan Nizzassa 26-vuotias Balotelli elää kuitenkin uutta kevättä, ja on tehnyt sarjaa johtavalle joukkueelleen viidessä ottelussa jo kuusi maalia.

Hyökkääjä kertoi Italian Skyn haastattelussa syitä epäonnistumiselleen Liverpoolissa ja AC Milanissa viimeisten kahden kauden aikana.

– Ympäristö ei ollut minulle sopiva kummassakaan paikassa. En tehnyt mitään virheitä tai käyttäytynyt huonosti. Minulla oli vain huonoa tuuria, koska jouduin ympäristöön, johon en sopeutunut, Balotelli aloittaa.

– Milanossa ongelma oli organisaatio. Siellä oli vain yksi loistava henkilö, (seuran varapuheenjohtaja) Adriano Galliani, mutta kaikki muut olivat kaoottisia, hän jatkaa.

Osan Balotellin viime kaudesta pilasi vaikea nivusvamma, mutta silti vain yksi sarjamaali koko kauden aikana oli paha pettymys. Balotelli pelasi AC Milanissa lainamiehenä Liverpoolista. Liverpoolissa hän ajautui sivuraiteelle jo Brendan Rodgersin aikakaudella, mutta vielä vähemmän käyttöä miehelle näki seuran nykyinen manageri Jürgen Klopp.

– Klopp ei edes tutustunut minuun. Puhuin hänen kanssaan vain kerran. Klopp sanoi minulle, että minun olisi parasta vaihtaa maisemaa. Vastasin hänelle, että sen hetkeen jälkeen emme enää näkisi, Balotelli tiivistää.

Hienon alkukauden pelannut Balotelli vakuuttaa olevansa tyytyväinen oloonsa Nizzassa.

– Alunperin valitsin Nizzan ilmastonsa takia. Halusin johonkin rauhalliseen ja kauniiseen paikkaan, jossa en joutuisi heräämään jalat kylmästä tunnottomina.

Lähde: Sport