Kanadalainen poptähti Justin Bieber on varttunut teinitähdestä aikuiseksi, mutta hurmaa fanejaan yhä kaikkialla, missä liikkuu. Nyt ihailijoiden joukkoon ovat liittyneet myös Arsenalin pelaajat Alex Oxlade-Chamberlain ja Mesut Özil.

22-vuotias Bieber on parhaillaan Isossa-Britanniassa ”Purpose”-kiertueellaan. Konserttien välissä Oxlade-Chamberlain ja Özil käyttivät hyväkseen tilaisuuden tavata laulajan. Päivä Arsenalin voitokkaan Swansea-ottelun jälkeen Oxlade-Chamberlain kutsui Bieberin tutustumaan Tykkimiesten harjoitusfasiliteetteihin. Ja harjoitusten päätteeksi lauantaina 28 vuotta täyttänyt Özil vei Bieberin kanssaan syömään ylelliseen lontoolaisravintolaan.

Molemmat pelaajat kertoivat tapahtumista kuvien välityksellä sosiaalisessa mediassa. Tuolloin sana kiirii nopeasti, sillä Justin Bieberillä on Twitterissä vaatimattomat 88 miljoonaa seuraajaa.

Really enjoyed the show on Wednesday and great to take Justin around the training ground last night 🙌🏽

A photo posted by Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain) on

Mail Sport

@MailSport
Justin Bieber meets Arsenal stars Mesut Ozil and Alex Oxlade-Chamberlain at Gunners' training ground dailym.ai/2dW2WuN

Vain muutamaa päivää aiemmin Bieber nousi Englannissa otsikoihin osallistuttuaan lontoolaislukion liikuntatunnille, jossa pelattiin, yllätys yllätys, jalkapalloa.

Lähde: Goal.com