Hullin 23-vuotiaan oikean laitapuolustajan Moses Odubajon epäonninen kausi sai jatkoa. Viime kaudella Mestaruussarjassa Hullin ehdottomiin luottopelaajiin kuuluneen Odubajon valioliigadebyytti lykkääntyy edelleen, sillä hän koki jo toisen polvivammansa lyhyen ajan sisällä.

Odubajon polvilumpio meni paikoiltaan heinäkuussa, ja miehen odotettiin palaavan kentille vasta joulutauon jälkeen. Toipuminen oli kuitenkin edennyt hyvin, ja Odubajo oli jo palannut Hullin harjoitusvahvuuteen.

Hull tiedottaa nyt kotisivuillaan, että Odubajon polvilumpio on murtunut, ja kuuden kuukauden sairausloman laskuri nollataan ja käynnistetään uudelleen. Laitapakin voi näin ollen odottaa palaavan kentille aikaisintaan huhtikuussa. Vamma syntyi harjoituksissa, mutta tilanteessa ei ollut kontaktia.

Odubajon polvi leikataan alkuviikon aikana.