Thomas Lam ei saanut uusia ystäviä viikonlopun peliesityksellään.

Suomen maajoukkuepuolustaja menetti pallon puolustuslinjan alimpana miehenä ja joutui rikkomaan vastustajaa punaisen kortin arvoisesti (katso video tästä). Lamin edustama Nottingham Forest hävisi ottelun Cardiffille maalein 1-2.

Osa Forestin kannattajista ilmaisi Twitterissä tyytymättömyytensä Lamin otteisiin.

– Katson juuri parhaita paloja ottelusta. Lam oli syyllinen myös ensimmäiseen maaliin. Ei sovi minusta toppariksi, käyttäjä BMcA twiittasi.

BMcA 🇬🇧

@BennyMacNFFC
Just watching highlights from yesterday. Lam at fault for first goal too. Just doesn't look a centre half to me. #nffc

– Lam on huono tekosyy topparin tontille. Heikoin lenkki aina kun on pelannut. Ei pysty pelaamaan ketään vähänkään kovempaa hyökkääjää vastaan tässä sarjassa, Ben Belfield kirjoitti.

Lam is a poor excuse for a CB. Weakest link whenever he has played & not up to facing any half decent striker in this league. #NFFC

– Lamin ei pitäisi enää koskaan pukea Forestin paitaa päälleen. Miten pm (manageri Philippe Montanier) saa tukea tässä asiassa? Järkyttävää, James Lester twiittasi.

James Lester

@Jameslesternffc
Lam should never pull on a forest shirt ever again, how is pm getting all the backing. Shocking #nffc

– Viimeinen twiitti. Lam ja (Forestin vasen pakki Armand) Traoré ovat molemmat järkyttävän huonoja. Tuo esitys Lamilta oli yksi huonoimmista jonka olen koskaan nähnyt, ForestRed. kirjoitti.

Lam on tällä kaudella pelannut viisi ottelua Mestaruussarjassa ja yhden Liigacupissa. Virheiden vastapainoksi hän on iskenyt kaksi maalia.