Thomas Lamin viikonloppu ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Suomen maajoukkuepuolustaja ajettiin ulos Nottingham Forestin Mestaruussarja-ottelussa Cardiffia vastaan.

Peliä oli pelattu reilu 57 minuuttia, kun Lam piti palloa puolustuslinjan alimpana pelaajana. Hän yritti harhauttaa Cardiffin prässäämään tulleen hyökkääjän tilanteesta ulos, mutta päätyikin menettämään tälle pallon. Seuraava päätös ei ollut sen parempi. Lam ei yrittänyt juosta hyökkääjää kiinni, vaan hän tarrasi tätä paidasta. Tuloksena suora punainen.

Ulosajon hetkellä Cardiff johti ottelua maalein 2-0. Lopulta Nottingham kavensi alivoimalla, muttei yltänyt tasoihin. Ottelun huippuhetket on katsottavissa yllä olevalta videolta. Lamin ulosajoon johtanut tilanne alkaa kohdasta 0:52.

14 pelatun kierroksen jälkeen Nottingham on Mestaruussarjassa 19:ntenä. Putoamisviiva kummittelee kolmen pisteen päässä.