Manchester United joutui lähtemään tyhjin käsin kotimatkalle Turkista. Kotijoukkue Fenerbahce iski Unitedin verkkoon kaksi upeaa maalia ja pudotti Punaiset Paholaiset Eurooppa-liigan A-lohkon kolmoseksi. Unitedin kiri alkoi liian myöhään, ja aikakirjoihin jäi Fenerbahcen 2-1 -voitto.

Fenerbahce sai otteluun todellisen salama-alun, sillä se siirtyi johtoon jo minuutin pelin jälkeen. Maali oli varmasti kierroksen komeimpia, sillä Moussa Sow potkaisi pallon yläriman alle saksipotkulla 15 metristä. United ei päässyt kunnon maalipaikoille koko avausjaksolla, ja lisähuolia se sai Paul Pogban loukkaantumisesta. Pogba näytti loukanneen kaksinkamppailussa polveaan ja tuli vaihtoon 28. minuutilla. Ranskalaisen korvasi kentällä Zlatan Ibrahimovic.

Toisella puoliajalla Juan Mata juoksi kentälle Morgan Schneiderlinin tilalle, ja Mata saikin vieraiden ensimmäisen maalipaikan. Matan kuti meni kuitenkin metrin verran turkkilaisten maalin ohi. Kun toista jaksoa oli pelattu varttitunti, Unitedin tilanteesta tuli entistäkin tukalampi. Sunderlandista täksi kaudeksi Fenerbahceen lainalle lähetetty Jeremain Lens pamautti vapaapotkun tyylikkäästi verkon perukoille. Vaparin kotijoukkue sai Ibrahimovicin katkaistua väärin ottein vastahyökkäyksen.

United käytti kolmannen vaihtonsa jo tunnin pelin kohdalla, kun Henrikh Mkhitarjan korvasi kentällä Marcus Rashfordin. Kyseessä oli armenialaisen ensiesiintyminen tämän kauden Eurooppa-liigassa ja ensimmäiset peliminuutit lähes kahteen kuukauteen.

Kirivaihdetta Manchester United ei tahtonut saada silmään. Päinvastoin, Fenerbahce oli huomattavan paljon lähempänä lisätä johtoaan. Nigerialainen Emmanuel Emenike sai peräti kolme aikamoisen taalatukon arvoista paikkaa, mutta United säästyi lisätakaiskuilta lähinnä Emeniken huonon illan ansiosta. Lopussa United-kapteeni Wayne Rooney vielä nostatti vieraiden toiveita ampumalla komean maalin 20 metristä maalin takanurkkaan.

Edellisen maalinsa Rooney oli tehnyt Valioliigan avauskierroksella 14. elokuuta. Rooney oli lopulta Unitedin kirin henkilöitymä, sillä vielä lisäajan kolmannella minuutilla seuralegenda oli puskea punaiset kulmapotkusta tasoihin. Päätösvihellyksen soidessa taululla komeilivat kuitenkin Fenerbahcen ansaitut 2-1 -voittolukemat.

A-lohkon toisessa ottelussa lohkojumbo Zorya Luhansk pelasi Feyenoordin kanssa 1-1 -tasapelin. Hollantilaiset pelasivat koko toisen puoliajan vajaalla.

Neljän kierroksen jälkeen Manchester United on lohkossaan kolmantena pisteen Feyenoordia ja Fenerbahcea jäljessä. Seuraavassa ottelussaan United kohtaa Old Traffordilla Feyenoordin, ja on käytännössä jo pakkovoiton edessä. Ottelu pelataan 24. marraskuuta.