West Hamille ja Walesin maajoukkueelle huonoja uutisia: James Collins ei pysty pelaamaan tulevassa Serbia-ottelussa.

Walesin jalkapalloliitto twiittasi, että Collins on pudotettu joukkueesta. Hänen paikkansa ottaa MK Donsin Joe Walsh. Syytä ei kerrottu, mutta todennäköisesti Collinsilla on jonkinlainen vamma.

FA WALES

@FAWales
Squad Update: James Collins has been withdrawn from the Wales squad and is replaced by Joe Walsh from @MKDonsFC #WALSRB #TogetherStronger

Physioroom-sivuston mukaan Hammersin sairastuvalla on tällä hetkellä kahdeksan pelaajaa, jos Collins lasketaan mukaan. Se ei ainakaan auta joukkueen taaperruksessa. West Ham on Valioliigassa 11 kierroksen jälkeen sijalla 17.

Collinsin menettäminen tuntuu sekä West Hamin että Walesin maajoukkueessa. 33-vuotias toppari on tällä kaudella pelannut Valioliigassa seitsemän ottelua – West Hamin kenttäpelaajista seitsemänneksi eniten. Walesin maajoukkueelle isku on puolestaan erityisen kova siksi, että eilen Tottenhamin puolustaja Ben Davies joutui jäämään pois Serbia-ottelusta (lue lisää).