Valioliigapelaajien tähdittämä Belgia antoi Virolle MM-karsinnoissa oikein kunnon läksytyksen, sillä taululla komeilivat ottelun päätteeksi jääkylmät 8-1 -voittonumerot. SJK:n maalivahdilla Mihkel Aksalulla oli epäkiitollinen tehtävä kaivaa pallo selkänsä takaa peräti kahdeksan kertaa.

Ennätyksellinen Viron tappio ei kuitenkaan ollut. Viime aikoina pahasti rypeneiden Huuhkajien kannattajat saavatkin ehkä hakea pientä lohtua siitä, että Viron suurin tappio on edelleen Suomen aiheuttama. Suomi rökitti Viron maaottelussa vuonna 1922 peräti 10-2 -numeroin, joten Belgia pääsi lähelle, mutta ei sentään rikkonut ennätystä.

”Punaisten Paholaisten” maalijuhlia johti Napolin Dries Mertens, joka viimeisteli ottelussa hattutempun. Osansa talkoista kantoivat myös kaksi maalia tehnyt Evertonin Romelu Lukaku ja yhden kerran pallon maaliin laittanut Chelsean Eden Hazard. Maali mieheen merkattiin myös PSG:n Thomas Meunierille ja Atlético Madridin Yannick Ferreira Carrascolle.

Ilta oli silti kaukana täydellisestä, sillä harmaita hiuksia niin Belgian kuin Chelseankin kannattajille aiheuttaa Eden Hazardin loukkaantuminen. Hazard tuli vaihtoon 73. peliminuutilla ilmeisesti polveaan valittaen.

Belgia johtaa karsintalohkoaan puhtaalla pelillä ja häikäisevällä maalierolla 21-1. Kreikka vaanii lohkokakkosena kaksi pistettä Belgian takana.