Englannin maajoukkuehyökkääjä Daniel Sturridge on onnistunut viime aikoina tiuhaan tahtiin maansa edustusasussa (kolme maalia viimeisissä seitsemässä maaottelussa), mutta Liverpoolissa luottoa ei heru entiseen tapaan. Sturridge on viettänyt kokonaan vaihtopenkillä kaksi Liverpoolin kolmesta viimeisestä ottelusta ja maalitili Valioliigassa on yhä avaamatta. Roberto Firmino on vienyt tehokkailla esityksillään paikan Jürgen Kloppin suosiossa.

Liverpoolissa 90-luvulla parin kauden ajan pelannut Stan Collymore suosittelee 27-vuotiaalle Sturridgelle maisemanvaihtoa, mikäli peliaika on jatkossakin kortilla. Yhtenä Sturridgelle hyvin sopivista osoitteista Collymore nostaa esille Liverpoolin paikalliskilpailijan.

– Toivottavasti Daniel Sturridge saa vielä yhden tilaisuuden osoittaa taitonsa Jürgen Kloppille. Mutta jos kauden loppu tulee eikä hän ole saanut tilaisuuttaan, hänen on aika vaihtaa maisemaa.

– Siinä tapauksessa toivon, että Sturridge siirtyy seuraan, jolla ei ole valinnanvaraa olla peluuttamatta häntä ykköshyökkääjänä – esimerkiksi Southamptoniin, West Hamiin tai jopa Evertoniin, Collymore sanoi Mirrorissa.

Sturridgesta on kovaa vauhtia tulossa siirtomarkkinoiden iso kala, sillä viime päivinä hänen nimensä on yhdistetty myös Stokeen ja Tottenhamiin. Lähikuukaudet näyttävät, mikä englantilaiskärjen asema Liverpoolissa on, mutta jos asemasta vaihtopenkillä tulee yhä pysyvämpi, tulevat Sturridgen omat lähtöhalut lähes varmasti kasvamaan.