”Pako” LA Galaxysta jatkuu.

Hiljattain uutisoimme, että Steven Gerrard jättää MLS-seuran (lue lisää). Nyt lähtönsä on vahvistanut Robbie Keane.

36-vuotias Keane pelasi Galaxyssa viimeiset viisi vuotta. Hän voitti MLS:n kolme kertaa, ja hänet valittiin kertaalleen sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Maaleja Keane teki kaikki kilpailut mukaan lukien yli sata.

Peliuraansa Keane ei aio lopettaa, joten nyt alkaa todennäköisesti huhumylly pyöriä brittilehdissä.

– Olen todella nauttinut jokaisesta minuutistani LA Galaxyssa. Nyt on kuitenkin mielestäni aika uudelle luvulle pelaajaurallani, Keane kirjoitti Instagram-tilillään.

– Tunnen edelleen olevani terävässä kunnossa. Odotan innolla uutta haastettani. Olen jo lopettanut maajoukkueurani, joten olen valmis keskittymään viimeiseen isoon haasteeseeni seurajalkapallossa.

– Mietin vaihtoehtojani ennen kuin ilmoitan seuraavasta siirrostani.

Englannissa Keane muistetaan parhaiten Tottenhamista, jonka paidassa hän iski 122 maalia 310 ottelussa. Kokenut hyökkääjä on lontoolaisseuran kaikkien aikojen maalitilaston kymmenes. Spursin lisäksi Keane on edustanut Leedsiä, Coventrya, Liverpoolia, Celticiä, Interiä, West Hamia ja Aston Villaa. Irlannin maajoukkueessa Keane iski 146 ottelussa 68 osumaa. Mies on kärjessä Irlannin kaikkien aikojen ottelu- ja maalitilastoissa.