Huonosti pelannut Wigan sai lisää jobinpostia. Liverpoolista ykkösvahdiksi lainattu Ádám Bogdán ei välttämättä enää tällä kaudella pelaa.

Unkarilaismaalivahti loukkasi polvensa viime viikonlopun ottelussa Barnsleya vastaan. Kuvauksissa selvisi, että polvi on hajalla.

– Olen juuri saanut magneettikuvausten tulokset. Niiden mukaan oikean polveni ACL (eturistiside) on revennyt, joten luvassa on pitkä toipumisaika. Olen varma, että palaan vahvempana, Bogdán kirjoitti Instagram-tilillään.

Eturistisiteen repeäminen vaatii toipuakseen noin 8-9 kuukauden kuntoutuksen. Näin ollen Bogdán tuskin pelaa loppukauden aikana. Loukkaantuminen tarkoittaa sitä, että Jussi Jääskeläinen saattaa kantaa torjuntavastuun kesään asti, jolloin hänen sopimuksensa umpeutuu.

41-vuotias Jääskeläinen on istunut koko kauden penkillä kakkosvahdin roolissa. Hän pelasi viimeiset puoli tuntia viime viikonloppuna Bogdánin loukkaannuttua. Lisäksi suomalainen on tällä kaudella pelannut yhden Liigacup-ottelun. Todennäköisintä siis on, että ”Jässi” nostetaan nyt ykköseksi.

Viime kaudenkin Jääskeläinen aloitti penkillä, mutta hän nousi syksyn aikana ykköseksi. Kausi huipentui juhliin, kun Wigan nousi Ykkösliigasta Mestaruussarjaan.