Englantilainen sensaatiotabloidi The Sun kirjoitti keskiviikkona, että Arsenal harkitsee Arsene Wengerin seuraajaksi joukkueen managerina RB Leipzigin valmentajaa Ralph Hasenhüttliä. Viikonloppuna itävaltalainen itse myönsi, että väitteet eivät ole täysin tuulesta temmattuja.

– Sen jutun taustatyöt oli tehty hyvin. On niissä puheissa perää, Hasenhüttl kommentoi lehdistötilaisuudessa Sunin mukaan.

– On kurjempiakin kohtaloita kuin päätyä Englannin pitkäaikaisimman managerin seuraajaksi. Eivät kai ne puheet mainettani vahingoita? Ei panna puheille Arsenal-hommasta kuitenkaan liikaa painoarvoa. Olen onnellinen Leipzigissa.

Nousijajoukkue RB Leipzig johtaa sensaatiomaisesti Bundesliigaa kolmen pisteen erolla ennen Bayern Müncheniä. Leipzig on saavuttanut 13 ottelusta 10 voittoa ja kolme tasapeliä. Ennen Leipzig-pestiä nyt 49-vuotias Hasenhüttl johdatti Ingolstadtin kakkosbundesliigasta pääsarjaan ja piti joukkueen turvallisesti sarjassa debyyttikaudellaan.

Arsene Wenger on valmentanut Arsenalia vuodesta 1996 lähtien, mutta ranskalaisen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Wengerin jatkosta ei ole vielä tietoa, mutta seuralla olisi tiettävästi haluja jatkaa yhteistyötä edelleen. Mikäli pitkä pesti Tykkimiesten peräsimessä tulee kuitenkin päätökseen tämän kauden jälkeen, näyttää Hasenhüttl nyt vahvalta ehdokkaalta seuraajaksi.

Muina vaihtoehtoina The Sun heittää huhumyllyyn Bournemouth-manageri Eddie Howen, Arsenalin takavuosien tähtipelaajan Dennis Bergkampin sekä Atlético Madridin valmentajan Diego Simeonen.