David Marshall toivoo saavansa maanantaina mahdollisuuden Hull Cityn tolppien välissä. Syynä tähän on toisen sarjanousijan riveissä torjuvan entisen Barcelona-vahdin Victor Valdésin kohtaaminen.

31-vuotias Marshall ihaili Valdésia, kun espanjalainen pelasi huippuvuosinaan Kataloniassa. Skotlannin maajoukkuevahti jopa kohtasi viime vuosikymmenellä kolme vuotta vanhemman esikuvansa muutaman kerran.

– Hän on uskomaton. Pelasin yli 10 vuotta sitten muutaman kerran häntä vastaan. Valdés oli tuolloin esikuvani. Kasvoin ja pelasin häntä vastaan seurattuani ensin häntä silloisen maailman parhaan joukkueen riveissä, Marshall kehui Sky Sportsille.

Valdés oli parhaina vuosinaan Barcelonan pitkäaikainen ykkösvahti. Pitkistä loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt maalivahti siirtyi kesällä Boroon ilmaiseksi Manchester Unitedista.