Manchester United on voittanut kilpajuoksun monien suurseurojen havittelemasta hollantilaislupauksesta Millen Baarsista. Baars toimi aiemmin Ajaxin alle 17-vuotiaiden joukkueen kapteenina, mutta on ollut syksyn ajan pelaamatta ajauduttuaan tiettävästi riitoihin seuran akatemiavalmentajien kanssa.

16-vuotiaan Baarsin huhuttiin päässeen jo lokakuussa sopuun Unitedin kanssa, mutta nyt pelaajan isä on vahvistanut siirron.

– Ajax on hyvä seura, jossa on paljon hyviä junioreita, mutta valitettavasti heillä ei mene niin hyvin. Millen oli valmis toisenlaiseen haasteeseen, Stefan Baars kommentoi Noordhollands Dagbladille.

– Millen pelasi yhdeksän vuotta Amsterdamissa ja hän on aina haaveillut pelaamisesta Englannissa ja Manchester Unitedissa.

Laitahyökkääjä pelaava Baars kutsuttiin näytille myös Chelseaan ja Arsenaliin, mutta hän peruutti Arsenal-vierailun tultuaan vakuuttuneeksi siirrosta Old Traffordille.

– Kiinnostusta oli Italiasta, Portugalista ja Englannista, mutta käytyään Chelsean ja Unitedin vieraana hän tiesi haluavansa pelata Manchesterissa. Hän ei edes käynyt Arsenalissa, koska valinta oli tehty, Stefan Baars jatkaa.

Hollantilaisjunioreita on virrannut viime vuosina yhä enenevässä määrin valioliigaseurojen akatemioihin, ja Unitedkin on hankkinut Timothy Fosu-Mensahin ja Tahith Chongin.

Lähteet: Goal.com ja Manchester Evening News