Englannin hyväksikäyttövyyhti on taas saanut uuden uhrin – tällä kertaa hyvin tunnetun sellaisen.

Southamptonin kaikkien aikojen pelaajiin lukeutuva Matt Le Tissier kertoi hierontakokemuksistaan BBC:lle. Tätä nykyä Le Tissier toimii Sky Sportsin asiantuntijana.

– Kaikki olivat jotakuinkin alasti, ja meitä heiteltiin sellaiselle sängylle. Hyvin nopea hieronta – se oli epämukavaa. Se oli hyvin väärin. Kun miettii sitä nyt, tajuaa sen olleen väärin. Mutta nuorena poikana sitä mietti ”onko tämä normaalia?”, Le Tissier sanoi.

– Se oli melko kuvottavaa. Se ei ollut normaalia käyttäytymistä. Tuossa iässä tapausta peitellään ja siitä vitsaillaan. Kun kasvaa aikuiseksi, sitä miettii ettei se ollut oikein.

Myöhemmin Le Tissier kertoi Twitter-tilillään, ettei hän koe tulleensa hyväksikäytetyksi.

– En ole koskaan kokenut olleeni hyväksikäytetty, en vieläkään. Pyydän, älkää säälikö minua, kaikki on hyvin. Kerroin vain, mitä tapahtui.

Matt Le Tissier

@mattletiss7
For the record. Ive never felt like ive been abused. Still dont. Please dont feel sorry for me, im all good 👍🏻 just stated what happened

Tiistaina Englannin jalkapalloliitto (FA) kertoi, että lasten hyväksikäyttöselvitystä johtaa tästä lähtien Clive Sheldon. Aiemmin tutkintaa johti Kate Gallafent, mutta ilmiön laajuus yllätti FA:n. Sheldonilla on kokemusta lastensuojeluun liittyvistä asioista.