Leicester päätti Mestarien liigan lohkovaiheen rumaan 0-5-tappioon Porton vieraana.

Ketut oli jo ennen päätöskierrosta varmistanut lohkovoiton, joten sinänsä tuloksella ei ollut joukkueelle merkitystä. Ilman ykköstykkejään pelannut Leicester jäi portugalilaisryhmän jalkoihin tavalla, jota ei englantilaisjoukkueilta ole ennen nähty Euroopan ykkösturnauksessa.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Leicester City’s 0-5 defeat is the biggest margin of defeat by an English side in Champions League/European Cup history. Outfoxed.

– En kadu, koska halusin antaa mahdollisuuden kaikille pelaajilleni, Leicesterin manageri Claudio Ranieri sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

– Jos olisimme tarvinneet tasapelin tai voiton, olisin ottanut kaikki parhaat pelaajani mukaan. Mutta kun tiedettiin, että tulevana lauantaina on vaikea peli Man Cityä vastaan, ja olimme jo varmistaneet lohkovoiton, miksi en olisi antanut mahdollisuutta pelaajille jotka kysyvät ”miksen saa pelata”.

– Tulos on minun syyni. Me halusimme nähdä jotain uudenlaista, mutta teimme asiat liian helpoiksi Portolle. Emme pakottaneet heitä taistelemaan voittonsa eteen.

Leicester oli saada lisää huonoja uutisia Danny Drinkwaterin loukkaantumisen myötä. Ilmeisesti mistään vakavasta ei kuitenkaan ole kyse.

– Drinkwaterin vamma ei näytä vakavalta. Hän on joka tapauksessa pelikiellossa lauantaina, mutta hänen pitäisi olla kunnossa.