Crystal Palace pyrkii vahvistamaan tammikuun siirtoikkunassa ensisijaisesti laitapuolustustaan ja hyökkäystään. The Guardian kertoo, että seura on iskenyt silmänsä vahvat EM-kisat pelanneeseen Walesin maajoukkuepuolustajaan Ben Daviesiin, jonka vastuu on jäänyt Tottenhamissa odotettua vähäisemmäksi.

Crystal Palace kohtaa pahasti siipirikkoisena tällä viikolla kaksi suurseuraa Manchester Unitedin ja Chelsean. Manageri Alan Pardewin katse pälyilee kuitenkin aika ajoin jo kohti pian avautuvaa siirtoikkunaa, jotta putoamispeikko putoaisi kevään korvalla lopullisesti niskasta. Seuraomistajilta on vihreää valoa uusia hankintoja varten jo saatu.

Vaikka Ben Davies on jo toipunut nilkkavammastaan pelikuntoon, on hän päässyt avauskokoonpanoon vain kolmesti tällä kaudella Danny Rosen viedessä lähes kaikki peliminuutit Spursissa. Daviesin uskotaan hakevan suurempia peliminuutteja toisaalta, ja lainapesti Crystal Palaceen näyttää mahdolliselta.

Lainan toteutuminen saattaa tosin riippua siitä, onnistuuko Tottenham nappaamaan Rosen varamieheksi Fulhamin vasta 16-vuotiaan Ryan Sessegnonin, josta tuli elokuussa ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt pelaaja, joka teki maalin jollain Englannin korkeimmasta kolmesta sarjatasosta.

Crystal Palacen kipeä laitapuolustajan tarve syntyi, kun Pape Souaré mursi elokuussa reisiluunsa pahassa autokolarissa. Souarén toipumisesta pelikuntoon ei ole vielä mitään takeita.

Palacen harkinnassa on ollut Daviesin lisäksi muitakin vasempia laitapuolustajia. Leedsin Charlie Taylorin uskotaan osoittautuvan liian hintavaksi, eikä 19-vuotiaan Kieran Tierneyn houkuttelu Celticistäkään ole helppoa. Swansean Neil Tayloria pidetään realistisempana vaihtoehtona, mutta Guardianin mukaan walesilaisseura haluaisi Crystal Palacesta Jonathan Williamsin osana kauppaa.

Lisäksi Crystal Palace etsii markkinoilta varamiestä hyökkääjä Christian Bentekelle, sillä polven ristisidevamma pitää Connor Wickhamin loppukauden ajan sivussa. Chelseasta lainatun Loïc Remyn toipilasjakso jatkuu yhä. Potentiaalisena hankintana esille nostetaan Aston Villan beniniläiskärki Rudy Gestede, joka on tehnyt syyskaudella kolme maalia.