Liverpool palasi kahden ottelun jälkeen voittokantaan murjottuaan vieraissa Middlesbrough’n. Reds ei antanut lainkaan armoa lyötyään isäntänsä selkein 3-0-numeroin.

Liverpool aloitti maalinteon 29. minuutilla Adam Lallanan vieraat johtoon Nathaniel Clynen tarjoilusta. Lallana toimi toisessa osumassa arkkitehtina, kun ero kasvoi 60. minuutilla kahteen maaliin. Suoraan laiturin syötöstä pallon vasempaan alanurkkaan sijoitti Divock Origi.

Lallana kruunasi iltansa vielä kahdeksan minuuttia myöhemmin toisella maalilla. Tällä kertaa oli Origin vuoro syöttää oikealta laidalta tarjoilu ja ottelun hahmo sai pamauttaa ratkaisevan 3-0-osuman.

Samaan aikaan Stadium of Lightilla Chelsea ryösti pisteet Sunderlandilta ja kasvatti voittoputkensa 10 otteluun. Bluesin 1-0-vierasvoittoon päättyneen kamppailun ainoan maalin iski 40. minuutilla Cesc Fàbregas.

Myös Lontoossa yksi maali riitti voittoon, kun West Ham nappasi ensimmäiset kolme pistettään kuuteen kierrokseen. Burnley kaatui nollapelillä 1-0-lukemin. Hammersin voittomaalista vastasi avausjakson lisäajalla Mark Noble epäonnistuttuaan ensin rangaistuspotkusta.

Valioliiga keskiviikkona klo 21:45

Middlesbrough-Liverpool 0-3 (0-1)

0-1 Adam Lallana (29.)
0-2 Divock Origi (60.)
0-3 Adam Lallana (68.)

Sunderland-Chelsea 0-1 (0-1)

0-1 Cesc Fàbregas (40.)

West Ham-Burnley 0-1 (0-1)

1-0 Mark Noble Rp (45+3.)