Huuhkajien Thomas Lam oli onnistua pitkästä aikaa maalinteossa, kun suomalainen näytti tasoittaneen Mestaruussarjan ottelun 68. minuutilla Prestonia vastaan 1-1 -lukemiin. Maali olisi ollut Lamille kauden kolmas, mutta se merkittiin lopulta Prestonin maalivahdin omaksi maaliksi. Lamin edelliset osumat tulivat miehen kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa, joten kuiva kausi on venynyt jo lähes neljän kuukauden mittaiseksi.

Nottingham Forest

@NFFC
GOAL FOR FOREST!

Maalissa oli kosolti onnea mukana, sillä Lam tykitti vetonsa päin tolppaa ja pallo päätyi lopulta maaliviivan yli Preston-vahti Chris Maxwellin kautta.

@NFFC
68' #NFFC 1-1 PNE: Great move by Forest as Lichaj crosses for Lam who shoots against the post, it strikes the keeper and goes in

Lam sai pian tasoitusmaalin jälkeen pienen tärskyn, ja kuusi minuutia maalista hänet otettiinkin vaihtoon. Aivan varmaa ei ole, johtuiko vaihto loukkaantumisesta vai pelillisistä syistä. Jo aiemmin toisella puoliajalla Lam oli ehtinyt ottaa kauden kolmannen varoituksensa.

Nottingham-Preston -ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1.