Antoine Griezmann on yksi Euroopan himotuimpia pelaajia juuri nyt.

Atlético Madridiin kesällä 2014 siirtynyt hyökkääjä nosti markkina-arvoaan entisestään viime kesänä, kun hän voitti EM-turnauksen maalipörssin. Kenties osittain sen ansiosta hänet valittiin Ranskan vuoden pelaajaksi (sisarsivustomme Laliiga.comin uutinen).

Siirtospekulaatioissa Griezmann on yhdistetty etenkin Arsenaliin. Tykkimiesten Laurent Koscielny on kuulemma useampaan otteeseen yrittänyt kosiskella maajoukkuekaveriaan Arsenaliin.

– Hän puhuu minulle usein Arsenalista. Mutta minulla on hyvä olla Madridissa. En halua lähteä. Olen onnellinen täällä, Griezmann sanoi France Football -lehden haastattelussa.

– Sain juuri pienen tytön. Minulla on hyvä olla. Pahoittelut, mutta aion jäädä. Mutta Arsenal on hyvä joukkue, he pelaavat hyvää jalkapalloa.

Griezmann vakuutteli, ettei hän aio myöskään siirtyä naapuriseura Real Madridiin.

– Minulla on niin hyvä olla Atléticossa. Rehellisesti, en näe itseni lähtevän. Ihmiset puhuvat minulle paljon Englannista, mutta minulla on hyvä olla täällä.

– Atléticosta Realiin meneminen olisi myös vaikeaa. Minulla ei välttämättä ole halua yrittää (sitä) tai kysyä niiltä ihmisiltä, jotka sen ovat tehneet. Ei, en ajattele sellaista.

Griezmann on iskenyt Atléticolle 66 maalia 128 ottelussa. Tällä kaudella hän on iskenyt 21 ottelussa tehot 9+6.