Evertonin puolustaja Seamus Coleman sai hiljattain tehtäväkseen tärkeän asian. Hänen haluttiin viereilevan nuoren pojan Will McKenzien luona, joka on kova Evertonin kannattaja.

Colemanin vierailulla haluttiin piristää nuorta McKenzietä, jolla on takanaan elämänsä raskain vuosi. Hänen Stephen-isänsä menehtyi huhtikuussa keuhkokuumeeseen.

Coleman vieraili Will McKenzien luona ja antoi nuorukaiselle samalla lahjan: liput Evertonin FA Cupin otteluun Leicester Cityä vastaan. Sen lisäksi Willin kodin olohuone oli koristeltu Everton -teeman mukaisesti.

Willin läheinen ystävä Owen ilmoitti hänet mukaan joukkoon, josta Everton valitsi ne, jotka tarvitsevat eniten piristystä joulun alla. Owenin mukaan Will on osoittanut viime kuukausina olevansa erittäin vahva ja rohkea poika.

Colemanin mukaan vierailu sujui hyvin. Hän oli ylpeä saadessaan tuoda iloa kovan kokeneen Willin elämään.

– Olin todella hermostunut kun saavuin, varmaan siksi, että halusin Willin olevan yllättynyt ja kaiken menevän oikein. Olin huolissani siitä, ettei hän ehkä tunnistaisi minua. Onneksi hän tunnisti, uskon hänen olleen todella yllättynyt – varsinkin kun hän luuli tulleensa kotiin normaalisti hammaslääkärin jälkeen, Coleman selitti Sky Sportsin haastattelussa.

Coleman sai jutella Willin äidin Ann McKenzien kanssa hetken ennen pojan saapumista kotiin.

– Hän vaikutti todella vahvalta naiselta. Sitten tapasin joitain hänen ystäviään ja siskojaan. Hänellä on selvästi todella hyvä ryhmä ihmisiä ympärillään, jotka auttavat häntä kovina aikoina ja toivottavasti ovat auttaneet hymyn saamiseksi hänen kasvoilleen. Odotan hänen (Willin) näkemistään Leicester-pelissä.

Willin ilme oli Skyn mukaan näkemisen arvoinen, kun Evertonin avauskokoonpanon runkopelaajiin lukeutuva Coleman oli seissyt hänen edessään kotona.

– En voinut uskoa sitä, kun Seamus Coleman vain istui sohvallani. Se oli uskomatonta. Rakastan Evertonia niin paljon: käyn kaikissa peleissä ja saavun yleensä peleihin aikaisin, jotta voin toimia pallopoikana. Mutta saada valioliigapelaaja kotiini oli jotain sellaista, mitä en koskaan uskonut todeksi. En voi vieläkään uskoa sitä! Will hehkutti.