Chelsea on tehnyt 25 miljoonan euron tarjouksen Atalantan Franck Kessiéstä. Lontoolaisseuran tekemä tarjous ei ollut riittävä Serie A -seuralle ja tarjous hylättiin. Asiasta kertoo The Guardian.

Pelaajan agentti George Atanganan mukaan seura arvioi Kessién noin 40 miljoonan euron arvoiseksi. Chelsea etsii parhaillaan korvaajaa brassipelaaja Oscarille, joka kaupattiin Shanghai SIPG:n riveihin. Lontoolaisseura jatkaa neuvotteluita Kessién osalta tammikuussa.

20-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut 16 ottelua Atalantan riveissä ja on tehnyt mukavat kuusi maalia. Kessiétä on vertailtu pelityyliltään Manchester Cityn Yaya Touréen.

Atanganan mukaan kiinnostusta on osoitettu Chelsean lisäksi myös muista Valioliiga-seuroista.

– Valioliigasta on paljon kiinnostusta. Chelseasta, Liverpoolista, Manchester Unitedista, Manchester Citystä ja Arsenalista, agentti kertoi.

– En voi tässä vaiheessa sanoa paljonko hän tulee maksamaan, mutta puhumme parhaimmista nuorista pelaajista maailmassa.

– Chelsea on erittäin kiinnostunut, ja kyseessä on mahtava seura, mutta meidän on käytettävä aikaa pohtiessamme kaikkia vaihtoehtoja.

Kessié oli siirtyä kesän siirtoikkunan aikana Sunderlandiin. Siirto kariutui, kun Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja ei saanut työlupaa Englantiin.