Entisen huippujalkapalloilijan Paul Gascoignen, 49, kaverit pelkäsivät pahinta, kun he kuulivat tämän joutuneen sairaalaan kännisekoilun seurauksena aiemmin tällä viikolla. Tappeluun lontoolaishotellissa ajautuneen Gascoignen kerrottiin pudonneen portaita alas ja lyöneen päänsä.

Daily Mirrorin lähteiden mukaan Gascoigne on viime kuukausien aikana sortunut jälleen kerran synkkään alkoholi- ja lääkekierteeseen. Hotellin baarissa hänen kerrotaan joutuneen valokuvan metsästäjien ympäröimäksi ja heitelleen rahaa ympäriinsä. Eräs silminnäkijä kertoo ympäripäissään olleen miehen solvanneen lähellä istuneita ihmisiä.

– Ensimmäinen asia, jota ajattelin kuultuani hänen nimensä, oli ”voi ei, hän on kuollut”. Pelkäsimme kaikki sitä, että hän tappaa pian itsensä, jos hän jatkaa tuolla tavalla. Neljän viimeksi kuluneen kuukauden aikana hänen juomisensa on pahentunut, hän polttaa enemmän ja hän popsii paljon pillereitä, lehden lähde toteaa.

– Hän ei voi jatkaa tällä tavalla, mutta hän ei kuuntele ketään. Kukaan ei saa viestiä hänelle perille.

Silminnäkijöiden mukaan Gascoigne hoippui tiistaina iltapäivällä ympäriinsä King’s Crossin rautatieasemalla.

– Kukaan ei näyttänyt tunnistavan häntä. Hän pysyi hädin tuskin pystyssä ja miltei kaatui taaksepäin useita kertoja.

Gascoigne muistetaan muun muassa Tottenhamin ja Lazion paidasta. Kavereiden mukaan viimeisin syöksykierre alkoi hänen 22-vuotiaan sisarenpoikansa viime toukokuisen kuoleman jälkeen.