Hull katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa tasattuaan kotonaan pisteet Evertonin kanssa. Jopa ensimmäinen voitto sitten marraskuun alun oli Tigersille tarjolla, mutta Ross Barkleyn viimeisen kymmenminuuttisen tasoitus jätti taululle 2-2-lukemat.

Tasapelin myötä kotijoukkue pysyy sarjataulukossa jumbosijalla. Ottelu oli Tigersille jo kahdeksas ilman voittoa.

Hull sai pelille parhaimman mahdollisen alun siirryttyään yllätysjohtoon jo kuudennella minuutilla. Robert Snodgrasssin kulmapotku pomppi Curtis Daviesin kautta onnekkaasti oikealle tolpalle hiipineelle Michael Dawsonille, joka täräytti matalan laukauksen suoraan ilmasta Evertonin verkkoon.

Everton oli tasata lukemat vain kahdeksan minuuttia myöhemmin. Gareth Barryn keskitys tavoitti Seamus Colemanin, joka kuitenkin puski pallon päin vasempaa sisätolppaa.

Avausjakson viimeisillä minuuteilla Toffees sai tasoituksensa Hull-vahti David Marshallin töpeksittyä kulmapotkutilanteessa. Skotti tuli heikosti vastaan ja nyrkkeili pallon omaan maaliin.

Isäntien verkot olivat heilua toisen puoliskon alkuun jo toista kertaa, kun Romelu Lukaku murtautui irti ja ampui uhkaavasti rangaistusalueen sisään.Tällä kertaa Marshall pelasti tilanteen ohjattuaan torjunnallaan pallon tolppaan.

Pian 55. minuutilla myös Hull sai loistotontin johtomaalin vapaapotkusta. Snodgrassin kierteinen laukaus oli hyvin lähellä upota ja kolahti lopulta ylärimaan. Joel Roblesilla ei olisi ollut mitään saumoja torjua laiturin vetoa.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Tigers sai uuden vapaapotkun vielä lähempää, josta Snodgrass ei enää erehtynyt. Tällä kertaa kierre osui täysin kohdalleen ja täydellinen laukaus pamahti taidokkaasti vasempaan ylänurkkaan.

Voittoon maali ei kuitenkaan riittänyt ja puolustuksen nukahdus 84. minuutilla kostautui. Snodgrass ei vartioinut vasemmalla laidalla Leighton Bainesia tarpeeksi hyvin, jonka seurauksensa puolustaja pääsi jakamaan tarkan keskityksen rangaistusalueen sisään. Keskitys päätyi Ross Barkleyn päähän ja keskikenttäpelaaja iski pallon päällään voimakkaalla puskulla verkkoon pelastaen Evertonille pisteen.

Hull-Everton 2-2 (1-1)

1-0 Michael Dawson (6.)
1-1 David Marshall Om (45+1.)
2-1 Robert Snodgrass (65.)
2-2 Ross Barkley (85.)