Valioliigan 20. ottelukierros potkaistiin käyntiin Middlesbroughin ja Leicesterin kohtaamisella. Riverside Stadiumilla päädyttiin 0-0-tasatulokseen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kauttaaltaan heikkotasoista pelaamista. Vaarallisia maalintekotilanteita ei nähty kummassakaan päässä. Merkittävimpänä tapahtumana nähtiin Middlesbroughin Antonio Barraganin loukkaantuminen. Takareittään satuttanut espanjalainen joutui jättämään kentän. George Friend asteli kentälle Barraganin tilalle. Puoliajalle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Vaihdosta kentälle saapunut Friend esitteli osaamistaan, kun ottelua oli pelattu hieman alle 70 minuuttia. Laitapuolustaja ajoi vasemmalta laidalta rangaistusalueelle, mutta laukaus painui hieman Leicesterin maalin yli.

Kotijoukkue oli vieraitaan pirteämpi toisella puoliajalla. Boro oli saada palkinnon 83. peliminuutilla Leicester-kapteeni Wes Morganin avustamana. Morgan puski pallon rangaistusalueella Gastón Ramírezille, jonka viimeistely meni hieman Leicester-maalin ohi.

Leicester on sarjataulukossa sijalla 14. Middlesbrough löytyy kahta pykälää alempaa kaksi pistettä vähemmän keränneenä.