© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolan vaikeudet eivät yllätä Bayern-hyökkääjää – ”Valioliiga on vaikea sarja”

Thomas Müller ei ole yllättänyt Pep Guardiolan vaikeuksista Manchester Cityssä. Barcelonassa ja Bayern Münchenissä kaiken voittanut espanjalaisvalmentaja on syyskauden jälkeen Valioliigassa vasta neljäntenä seitsemän pistettä sarjakärki Chelsean perässä.

Guardiolan valmennuksessa Bayernissa pelannut hyökkääjä Müller uskoo Valioliigan näyttäneen jälleen tasonsa.

– Valioliiga on vaikea sarja monilla vahvoilla joukkueilla. Ei ole helppoa voittaa jokaista seuraa. Englannissa on paljon pelejä. Tämä on Pepin ensimmäinen vuosi Cityssä. Moni asia tekee kaudesta hänelle vaikean. En ole itse yllättänyt siitä, etteivät he ole heti alusta mestarisuosikki, Müller kommentoi FCB.tv:lle.

Müllerillä itsellään on ollut uransa vaikein kausi Bundesliigassa. Hyökkääjä on tehnyt Bayernin ensimmäiseen 13 sarjaotteluun vain yhden maalin.