Entisen valioliigatuomari Mark Halseyn mielestä Mike Dean on edelleen yksi sarjan parhaista erotuomareista. 48-vuotias englantilainen keräsi kritiikkiä jouluruuhkan aikana kyseenalaisista tuomioistaan, kun West Ham -laituri Sofiane Feghoulin ulosajosta Manchester Unitedia vastaan. Tuo punainen kortti kumottiin myöhemmin.

Halseyn mielestä Dean on röyhkeydestään huolimatta niitä tuomareita, joille voi luottaa isoja otteluita.

– Hänellä oli joulun aikaan vaikea vaihe meneillään. Olen eri mieltä joistakin hänen päätöksistään, kuten ulosajoista. Dean on yksi kokeneimmista tuomareista ja yksi meidän parhaista. Hän voi olla joskus hieman röyhkeä. Jos hän luopuisi siitä, ihmiset ja media voisivat antaa enemmän kunnioitusta, Halsey kommentoi BBC radion haastattelussa.

55-vuotias Halsey lopetti itse tuomaroinnin vuonna 2013. Dean on työskennellyt valioliigatuomarina jo 16 vuoden ajan.