© Kuva: Getty Images

Chelsean jättänyt Oscar varoittaa Valioliigaa – ”Kiinalaiset ovat todella hyviä”

Oscar näkee Kiinan Superliigan tulevaisuudessa merkittävänä haastajana Valioliigalle. Chelsean entinen keskikenttäpelaaja jätti itse vuodenvaihteen jälkeen Brittikentät taakseen kiinalaisseura Shanghai SIPG:n ostettua brassin kalliiseen 60 miljoonan euron hintaan.

Oscarin lisäksi Kiinaan on siirtynyt sellaisia suurnimiä kuin Carlos Tévez, Axel Witsel ja Hulk. Brassi uskoo sarjan tulevaisuudessa vain kasvavan.

– Jos he jatkavat näin, niin ehkä he myös kasvavat. Heillä on paljon hyviä projekteja. Tottakai Valioliigan pelaajilla on kovempi taitotaso, mutta kiinalaiset ovat myös todella hyviä. He auttavat uusia pelaajia paljon ja toivon heidän jatkavan sitä, koska tulin itse apuun, Oscar kertoi Sky Sportsille.

Maajoukkuetoveri Hulk on Oscarin seurakaveri myös Shanghaissa. 25-vuotiasta keskikenttäpelaajaa valmentaa puolestaan entinen Chelsea-luotsi André Villas-Boas.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.